LAND ROVER NIEUWS

Filter op:

 • 31/05/2023

  Het Land Rover PHEV-gamma

  Wist u dat de quasi totaliteit van ons gamma beschikbaar is met een geavanceerde PHEV-aandrijving? Ontdek hier wat oplaadbare hybride auto's zijn, hoe ze werken en welke voordelen ze bieden, met name de financiële voordelen. Bestel ten laatste op 30/06/2023 om van een gunstig fiscaal stelsel te blijven genieten.

  Lees meer
 • 31/05/2023

  Nieuwe Range Rover Sport

  Intens, spectaculair, compromisloos. Ontdek de meest dynamische Range Rover ooit gebouwd. Sportieve luxe heruitgevonden. In onze showroom te ontdekken! En aan de tand te voelen via een testrit. Verbluffende prestaties die niemand onverschillig zullen laten.

  Lees meer
 • 25/05/2023

  Range Rover House: deze zomer in Knokke

  Breng deze zomer een bezoekje aan het speciaal opgerichte Range Rover House in Knokke en dompel u onder in het Range Rover universum. Range Rover en Knokke: geen betere habitat om moderne luxe vorm te geven.

  Lees meer
 • 17/05/2023

  RANGE ROVER: ULTIEME EXPRESSIE VAN MODERNE LUXE

  De Range Rover is de onomwonden expressie van een ongeëvenaard raffinement en luxe. Hij is de meest begeerlijke Range Rover ooit ontworpen door Land Rover. Wacht niet langer en ontdek er hier alles over.

  Lees meer
 • 8/05/2023

  Moederdag op 14 mei

  🎉 Moederdag komt eraan op 14 mei! 🎉 Verras je moeder met een bezoekje aan Garage Tersteene in Oostende en ontdek de nieuwe Range Rover Evoque. Met de Range Rover Evoque PHEV (Plug-In Hybrid Electric Vehicle) hoef je niet langer te kiezen tussen uitstraling en efficiëntie.

  Lees meer
 • 2/05/2023

  Range Rover Evoque PHEV

  Op zoek naar een praktische, luxueuze en compacte hybride-SUV? De Land Rover Range Rover Evoque PHEV heeft alles in huis om u te bekoren. Stedelijk en stijlvol, ontdek hier al zijn geheimen. Bestel ten laatste op 30/06/2023 om van een gunstig fiscaal stelsel te blijven genieten.

  Lees meer
 • 26/04/2023

  Land Rover Defender

  Dit is de Land Rover Defender. Een voor de 21e eeuw heruitgevonden icoon. Hij is slim, capabel en veilig voor het hele gezin en alle lifestyles. Op zijn eentje vertegenwoordigt hij een eigen categorie. Ook beschikbaar als Defender 130 met 8 volwaardige zitplaatsen. Stel uw geduld niet langer op de proef en ontdek hem nu!

  Lees meer
 • 16/03/2023

  Landrover Defender

  De Defender heeft een ongeëvenaard exterieur. Het unieke, kenmerkende silhouet toont onmiddellijk het karakter van de auto.

  Lees meer
 • 28/02/2023

  Land Rover Stockaanbod

  LAND ROVER STOCKAANBOD Op zoek naar een nieuwe auto? Check dan snel ons aanbod van onmiddellijk leverbare stockauto's of voertuigen in productie! Wees er wel snel bij, want het wereldwijde tekort aan halfgeleiders zorgt voor een beperkt aanbod.

  Lees meer
 • 10/02/2023

  Defender wint prijs van beste SUV

  De Land Rover Defender verrijkt zijn palmares en is bij de Best Cars 2023 awards van het gerenommeerde magazine Auto Motor und Sport uitgeroepen tot beste grote SUV/off-road voertuig.

  Lees meer
 • 6/02/2023

  Samenwerking met Nord.C

  Garage Tersteene Jaguar Land Rover Oostende is trots om een nieuwe samenwerking aan te gaan met de prestigieuze koffieonderneming Nord.C uit Blankenberge. Nord.C is een bedrijf dat zichzelf onderscheidt door zijn unieke aanpak van koffiebranding en trots lid is van de Specialty Coffee Association.

  Lees meer
 • 17/12/2022

  't Breiningsrevuutje

  Wat een evenement met 1200 bezoekers 👏. Trots sponsor te kunnen zijn van het Breiningsrevuutje.

  Lees meer