LAND ROVER NIEUWS

Filter op:

 • 16/03/2023

  Landrover Defender

  De Defender heeft een ongeëvenaard exterieur. Het unieke, kenmerkende silhouet toont onmiddellijk het karakter van de auto.

  Lees meer
 • 1/03/2023

  Land Rover Special Offers

  Geniet dankzij onze Special Offers van een voordeel tot meer dan € 6.000 afhankelijk van het gekozen model. Ontmoet ons in onze showroom of boek een online afspraak. We staan hoe dan ook voor u klaar.

  Lees meer
 • 1/03/2023

  Het Land Rover PHEV-gamma

  Wist u dat de quasi totaliteit van ons gamma beschikbaar is met een geavanceerde PHEV-aandrijving? Ontdek hier wat oplaadbare hybride auto's zijn, hoe ze werken en welke voordelen ze bieden, met name de financiële voordelen. Onze verkoopsadviseurs geven u in tijden van veranderende fiscaliteit graag professioneel advies.

  Lees meer
 • 1/03/2023

  Range Rover Evoque PHEV

  Op zoek naar een praktische, luxueuze en compacte hybride-SUV? De Land Rover Range Rover Evoque PHEV heeft alles in huis om u te bekoren. Stedelijk en stijlvol, ontdek hier al zijn geheimen.

  Lees meer
 • 28/02/2023

  Discovery Sport & Range Rover Evoque Limited Edition

  Niet alle modellen hoeven lang op zich te laten wachten. Onze snel leverbare Limited Editions uit de doeken? Klik hier en ontsluier al hun geheimen, inclusief het klantenvoordeel van € 4.700, beschikbaar op Discovery Sport en Range Rover Evoque.

  Lees meer
 • 28/02/2023

  Land Rover Stockaanbod

  LAND ROVER STOCKAANBOD Op zoek naar een nieuwe auto? Check dan snel ons aanbod van onmiddellijk leverbare stockauto's of voertuigen in productie! Wees er wel snel bij, want het wereldwijde tekort aan halfgeleiders zorgt voor een beperkt aanbod.

  Lees meer
 • 10/02/2023

  Defender wint prijs van beste SUV

  De Land Rover Defender verrijkt zijn palmares en is bij de Best Cars 2023 awards van het gerenommeerde magazine Auto Motor und Sport uitgeroepen tot beste grote SUV/off-road voertuig.

  Lees meer
 • 6/02/2023

  Samenwerking met Nord.C

  Garage Tersteene Jaguar Land Rover Oostende is trots om een nieuwe samenwerking aan te gaan met de prestigieuze koffieonderneming Nord.C uit Blankenberge. Nord.C is een bedrijf dat zichzelf onderscheidt door zijn unieke aanpak van koffiebranding en trots lid is van de Specialty Coffee Association.

  Lees meer
 • 17/12/2022

  't Breiningsrevuutje

  Wat een evenement met 1200 bezoekers 👏. Trots sponsor te kunnen zijn van het Breiningsrevuutje.

  Lees meer
 • 19/11/2022

  Nieuwe Range Rover Sport

  Intens, spectaculair, compromisloos. Ontdek de meest dynamische Range Rover ooit gebouwd en zijn spectaculair debuut. Sportieve luxe heruitgevonden. Nu in onze showroom te ontekken!

  Lees meer
 • 18/11/2022

  NIEUWE RANGE ROVER

  De nieuwe Range Rover is de ultieme expressie van een ongeëvenaard raffinement en luxe. Hij is de meest begeerlijke Range Rover ooit ontworpen door Land Rover. Wacht niet langer en ontdek er hier alles over.

  Lees meer
 • 16/11/2022

  ✧Galabal der Kust 2022✧

  Winactie 2: In samenwerking met Jaguar Land Rover Ter Steene kun je een taxirit van ons galabal naar je thuisadres op grondgebied Oostende winnen. Geniet zorgeloos van het ✧Galabal der Kust 2022✧ powered by Crelan dankzij de taxiservice van Ostend TAXI!

  Lees meer