LAND ROVER PHEV

Plug-in Hybrid beschikbaar op het quasi volledige Land Rover gamma. MEER WETEN

Range Rover Evoque PHEV

Compact, stedelijk, oplaadbaar. MEER WETEN

Nieuwe Range Rover Velar

Doordachte elegantie opgewaardeerd voor de avant-garde Range Rover ONTDEK HOOGTEPUNTEN

Defender

Een herontworpen icoon voor de volgende generatie. In staat tot topprestaties. MEER WETEN

Nieuwe Range Rover Sport

Intens, spectaculair, compromisloos. Nu in onze showroom te ontdekken! MEER WETEN

UITGELICHT

  • Opgewaardeerde Range Rover Velar

    De Range Rover Velar is een pure expressie van moderne luxe en wordt nu opgewaardeerd met opgefriste designdetails en nieuwste technologieën, die garant staan voor het typische raffinement van Range Rover en het behoud van een indrukwekkend, zuiver en minimalistisch, modern design.

    MEER WETEN
  • VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

    U wil ons ontmoeten, hetzij online, hetzij in onze showroom? Alles kan! Vraag hier uw afspraak aan. We ontvangen u met open armen en maken daar graag tijd voor vrij.

    VRAAG HIER UW AFSPRAAK
25/09/2023

Range Rover Sport

🚗 𝗥𝗮𝗻𝗴𝗲 𝗥𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁 🌟 Krachtige, elektriserende prestaties, ontwikkeld om elke uitdaging aan te gaan. 🚀 Onze elektrische hybride modellen bieden een optimale efficiëntie en een ruime zuiver elektrische actieradius (EV). ⚡ In 2024 wordt het gamma uitgebreid met een volledig elektrische Range Rover Sport. 🌿

Lees meer
17/08/2023

Geniet van onze haal- & brengservice

Geniet van onze haal- & brengservice

Lees meer
2/07/2023

Range Rover House: deze zomer in Knokke

Breng deze zomer een bezoekje aan het speciaal opgerichte Range Rover House in Knokke en dompel u onder in het Range Rover universum. Range Rover en Knokke: geen betere habitat om moderne luxe vorm te geven.

Lees meer
1/07/2023

Het Land Rover PHEV-gamma

Wist u dat de quasi totaliteit van ons gamma beschikbaar is met een geavanceerde PHEV-aandrijving? Ontdek hier wat oplaadbare hybride auto's zijn, hoe ze werken en welke voordelen ze bieden, met name de financiële voordelen.

Lees meer
1/07/2023

Range Rover Evoque PHEV

Op zoek naar een praktische, luxueuze en compacte hybride-SUV? De Land Rover Range Rover Evoque PHEV heeft alles in huis om u te bekoren. Stedelijk en stijlvol, ontdek hier al zijn geheimen.

Lees meer
31/05/2023

Nieuwe Range Rover Sport

Intens, spectaculair, compromisloos. Ontdek de meest dynamische Range Rover ooit gebouwd. Sportieve luxe heruitgevonden. In onze showroom te ontdekken! En aan de tand te voelen via een testrit. Verbluffende prestaties die niemand onverschillig zullen laten.

Lees meer
17/05/2023

RANGE ROVER: ULTIEME EXPRESSIE VAN MODERNE LUXE

De Range Rover is de onomwonden expressie van een ongeëvenaard raffinement en luxe. Hij is de meest begeerlijke Range Rover ooit ontworpen door Land Rover. Wacht niet langer en ontdek er hier alles over.

Lees meer
26/04/2023

Land Rover Defender

Dit is de Land Rover Defender. Een voor de 21e eeuw heruitgevonden icoon. Hij is slim, capabel en veilig voor het hele gezin en alle lifestyles. Op zijn eentje vertegenwoordigt hij een eigen categorie. Ook beschikbaar als Defender 130 met 8 volwaardige zitplaatsen. Stel uw geduld niet langer op de proef en ontdek hem nu!

Lees meer
16/03/2023

Landrover Defender

De Defender heeft een ongeëvenaard exterieur. Het unieke, kenmerkende silhouet toont onmiddellijk het karakter van de auto.

Lees meer
28/02/2023

Land Rover Stockaanbod

LAND ROVER STOCKAANBOD Op zoek naar een nieuwe auto? Check dan snel ons aanbod van onmiddellijk leverbare stockauto's of voertuigen in productie! Wees er wel snel bij, want het wereldwijde tekort aan halfgeleiders zorgt voor een beperkt aanbod.

Lees meer
10/02/2023

Defender wint prijs van beste SUV

De Land Rover Defender verrijkt zijn palmares en is bij de Best Cars 2023 awards van het gerenommeerde magazine Auto Motor und Sport uitgeroepen tot beste grote SUV/off-road voertuig.

Lees meer
6/02/2023

Samenwerking met Nord.C

Garage Tersteene Jaguar Land Rover Oostende is trots om een nieuwe samenwerking aan te gaan met de prestigieuze koffieonderneming Nord.C uit Blankenberge. Nord.C is een bedrijf dat zichzelf onderscheidt door zijn unieke aanpak van koffiebranding en trots lid is van de Specialty Coffee Association.

Lees meer
17/12/2022

't Breiningsrevuutje

Wat een evenement met 1200 bezoekers 👏. Trots sponsor te kunnen zijn van het Breiningsrevuutje.

Lees meer
16/11/2022

✧Galabal der Kust 2022✧

Winactie 2: In samenwerking met Jaguar Land Rover Ter Steene kun je een taxirit van ons galabal naar je thuisadres op grondgebied Oostende winnen. Geniet zorgeloos van het ✧Galabal der Kust 2022✧ powered by Crelan dankzij de taxiservice van Ostend TAXI!

Lees meer
9/10/2022

Sponsor van Boksgala Middelkerke 2022

Trots te mogen zeggen sponsor te zijn van het Boksgala te Middelkerke. Wat een avond met veel matchen en veel spanning. Top van de avond was onze Oostendse topbokser Liridon Fazliu die in de 3de ronde gewonnen heeft met een KO tegen de Croaat Markovic.

Lees meer
14/09/2022

Defender 75th Edition

De Defender viert 75 jaar Land Rover en eert zijn afkomst met de gelimiteerde serie 75th Edition.

Lees meer