Samenwerking met Nord.C

Garage Tersteene Jaguar Land Rover Oostende is trots om een nieuwe samenwerking aan te gaan met de prestigieuze koffieonderneming Nord.C uit Blankenberge. Nord.C is een bedrijf dat zichzelf onderscheidt door zijn unieke aanpak van koffiebranding en trots lid is van de Specialty Coffee Association.

Als barista, trainer en roaster weet Nord.C hoe belangrijk kwaliteit en eerlijke handel zijn in de wereld van koffie. Dit is precies waarom de koffie van Nord.C nu verkrijgbaar is in de wachtzaal van Garage Tersteene voor al onze wachtende klanten.

Bij Garage Tersteene staan we bekend om onze toewijding aan uitstekende service en kwaliteit. Onze samenwerking met Nord.C is daarom een logische stap voor ons om onze klanten nog meer te verwennen met een heerlijke, speciale koffie-ervaring.

Beleef de kwaliteit, de fair trade en de openheid van Nord.C en proef deze unieke koffie nu bij Garage Tersteene. Wij verheugen ons op uw bezoek!

Wil jij ook genieten van vers geroosterde koffiebonen in jouw bedrijf? Bestellen kan via info@nordc.be 0496.40.87.87  www.nordc.be